Servicii

 

:: Cosmetica

 

Pensatul este operatia pe cat de banala, pe atat de delicata. Sprancenele dau definitia fetei si spun multe despre personalitatea noastra. Cand doriti sa va pensati este bine sa apelati la cosmeticienele de la ORELLA, deoarece ele stiu exacat ce forma se potriveste fetei dumneavoastra. Tot cosmeticiana , executa si vopsirea genelor si sprancenelor, pentru a contura fata.

 

In saloanele ORELLA se folosesc doua tipuri de ceara: elastica si cu banda de hartie ,ambele fiind de unica folosinta. Se folosesc la cald, in diverse culori in functie de sensibilitatea pielii. Dupa tratamentul de epilare se folosesc geluri , uleiuri, care dezinfecteaza, catifeleaza, calmeaza eventualele iritatii si au rolul de a indeparta ramasitele de ceara.

Tratamentele faciale ajuta la curatarea tenului in profunzime, la hidratarea sau echilibrarea lui si se realizeaza lunar sau la trei saptamani in cazul tenurilor incarcate. Durata tratamentului este de aproximativ 90 de minute.

 

Machiajul este o completare a coafurii si trebuie sa faca diferenta intre zi, seara,sau ocazie fiind in stransa legatura cu imbracamintea , forma corpului, culoarea ochilor.
Pentru ca un machiaj sa fie reusit conteaza cel mai mic detaliu, trebuie sa fie simplu si natural pentru a fi remarcat.
Produsele cosmetice trebuie sa evidentieze trasaturile pe care fiecare dintre noi le avem si sa nu le modifice.
Intr-un cuvant machiajul inseamna frumusete , iar frumusetea machiajului tine cont de culorile pe care le alegi si unde le aplici si niciodata de cantitatea pe care o folosesti.
Machiajul este necesar pentru a sculpta si sublinia cu arta trasaturile cele mai frumoase, aceasta fiind esenta si scopul machiajului in saloanele ORELLA.

 

:: Coafura

 

Singurul accesoriu care ramane dupa ce se indepartaza toate celelalte este parul.
Parul este identitatea fiecaruia dintre noi, este prima podoaba a unei femei inaitea bijuteriilor.
Doar la Salon ORELLA puteti afla si experimenta:

  • daca forma coafurii se dovedeste sursa de tinerete
  • daca culoarea opreste timpul
  • daca foarfecele taie din numarul anilor

Fiecare persoana are propria frumusete iar noi echipa ORELLA avem datoria sa o evidentiem. In fiecare zi putem spune ca avem ceva de facut pentru parul nostru, al dumneavoastra, indiferent ca este vorba de o tunsoare, coafura, vopsire, avem mereu nevoie sa mergem la salon.
Coafura este o meserie foarte tehnica, exista formule, coduri, chimicale, proportii, geometrie, pe care noi ORELLA le cunoastem si va asteptam sa vi le explicam si sa le aplicam.
In aceasta lume de basm a culorilor sunt alaturi de noi Majirel, Luo, Diacolor,Platinium, noua inovatie Inoa - ODS, o tehnologie a colorarii nemaiintalnita, o formula fara amoniac, fara miros, confort optim pentru client, pe scurt L’ OREAL  PROFESIONAL.

 

:: Frizerie

 

LA Orella barbatii nu sunt uitati si se pot bucura de aceleasi tratamente la fel ca si femeile.
Deasemenea tunsul copiilor dumneavoastra nu mai este o problema, la Orella un simplu tuns indiferent de varsta poate deveni o experienta de neuitat.

 

:: Manichiura

 

Manichiura este un detaliu foarte important atat pentru femei cat si pentru barbati. Mainile intotdeauna spun ceva despre tine, te reprezinta, pot sa fie o sursa de atractie. La noi  in salon , la Orella , accentul se pune pe manichiura clasica ,manichiura naturala care subliniaza aspectul ingrijit al mainilor respectiv al unghilor, avand in vedere tot timpul forma si lungimea unghiei,  factor principal in alegerea lacului.

 

:: Pedichiura

 

La fel ca si mainile, picioarele trebuiesc ingrijite permanent pentru a fi frumoase si sanatoase. Picioarele trebuiesc ingrijite permanent indiferent de anotimp. Cu siguranta in anotimpul cald ne expunem picioarele mai mult ca oricand, dar daca noi Orella, le ingrijim mereu, starea dumneavoastra de confort nu va intarzia sa apara.

Orar

  • Orella Str. Mures Nr. 5

Luni - Vineri: 8:00 - 20:00

Sambata: 9:00 - 18:00

Duminica: Inchis


  • Orella Str. Matei Basarab Bl. A3

Luni - Vineri: 9:00 - 21:00

Sambata: 9:00 - 18:00

Duminica: Inchis

Programari

  • Orella Str. Mures Nr. 5

-0256 / 217 417
-0722 / 227 434
-0741 / 151 474


  • Orella Str. Matei Basarab Bl. A3

-0256 / 242 344
-0720 / 255 422